edellinen  etusivu  artikkelit  KK-files  seuraava

Muinaisten ja Mystisten Salaliittojen Toimista Suomessa

Mangel Valmento

 
    
(Toimituksen huomatus. Olemme saaneet taas salaperäisten kanaviemme
kautta uuden artikkelin tunnetun salaliittoteoreetikon Mangel Valmenton hour...kirjoituksia. Lähetyksen mukana seurasi myös tiukkasävyinen vaatimus materiaalin julkaisemiseksi lyhentämättömänä.

Koska mr. Valmento on etsintäkuulutettu kansainvälisesti sekä Marttaliiton että Metsähallituksen toimesta, emme uskaltaneet pullikoida hänen tahtoaan vastaan.)

Muinaisten ja Mystisten Salaliittojen Toimista Suomessa

Väliraportti 24.9.1998 (11293 jjkp)

Mangel Valmento, Illuminatus Primii

Sisällys

Johdanto

1. Valaistuminen
2. Järjestö
3. Salattu totuus
 

Johdanto

Raportissa kuvaillaan koehenkilön ottamista mukaan salaliiton toimintaan
sekä ko. liiton toimia Suomessa aina jääkauden lopusta nykypäivään.

Raportti sisältyy ... 
 

1.
 

Eräänä yönä en saanut nukuttua ollenkaan; päivärytmini oli mennyt sekaisin valvottujen öiden johdosta. Sen vuoksi avasin televisioni kello 3.23 ja ryhdyin selaamaan kanavia. Mitään mielenkiintoista ei televisiosta tullut, lukuunottamatta muutamia kaapelikanavia joissa näkyi pyörivän jos jonkin sorttista ohjelmaa. Koska en ole tilannut näitä kanavia näkyi niiden paikalla lähinnä käsittämätöntä suttua. Sitten kanavalla 23 näkyi jotain mielenkiintoista: pikkuinen pyramidilogo törrötti kuvaruudun vasemmassa yläkulmassa. Jatkoin selailua, mutta parin minuutin kuluttua logo oli yhä paikoillaan. Jätin kanavan päälle ja ihmettelin sitä hetken. Yhtäkkiä ruutuun ilmestyi pyramidi, jonka keskellä oli kantele - kanteleella soitetun melodian siivittämänä. Tunnus pysyi ruudussa 2 minuuttia, jonka jälkeen se vaihtui tekstiin "Koelähetys 01110101". 

Nyt ruutuun ilmestyi kaksi kaapuun pukeutunutta henkilöä. Toinen kopautti  mikrofoniin ja tokaisi:

- Yksi-kaksi. 
- Joo toimii. Alota.
- Tämä on Uuden Kalevalan lähetys. Hallitsemme kaikkia kanavia, älkää yrittäkö säätää televisiota. Meillä on teille tärkeää kerrottavaa. Toistan. Älkää pelätkö. Seuratkaa kanavaa. Olemme tuomassa uutta maailmanjärjestystä.

- Joo-o. Kaikki näyttää olevan ihan kunnossa.. mutta mitäs per..katoppa tuota. - Oho, joku Instrumentti seuraa meitä. Gammaseuranta päälle....
Instrumentti 381912-152. Soitan.

Tässä vaiheessa normaali ihminen olisi joutunut paniikkiin tai vastaavaan reaktiomaiseen olotilaan. Itse olin kuitenkin lievästi kiinnostunut siitä, mitä tuleman pitää ja vastasin puhelimeen.

- Valmento.
- Tahtosi sinun tekevi/kallosi käsittelevi/kaiken nähyn kaottamista, unohusta uuen viestin.

Aamulla heräsin kello 11.23 enkä muistanut silloin vielä yhtään mitään yön tapahtumista. Ihmettelin kyllä, miksi nukuin väärin päin sängyssä, mutta pistin kaiken yökävelyn piikkiin. Etenin veltosti mehuryyppy-aamupalan kautta autolle ja lähdin ajamaan kaupungille. Aurinko paistoi melko voimakkaasti silmiin aurinkolaseista huolimatta ja ruuhkainen liikenne jumitti matkantekoa roimasti. Näin, kuinka pieni sininen auto lähti jonosta vauhdilla kohti moottoritien ramppia, ja hetken mielijohteesta seurasin esimerkkiä. Ajelimme moottoritiellä vähän aikaa kunnes sininen auto jarrutti voimakkaasti pakottaen minut ohittamaan sen tiukasti. Katsoin ohimennen edelläajanutta etsien äskeisen toiminnan syytä kuljettajan mahdollisesta olotilasta. Kumma kyllä, autossa istui vain tavaratalon mallinukke, suu pöljässä hymyssä ja kädet jäykästi ratilla.

Hätkähdin näkyä melkoisesti ja käänsin katseeni takaisin tuulilasin läpi melkein liian myöhään. Edessä oli tietyömaa ja omituiseen sadeasu-haalariyhdistelmään pukeutunut henkilö ohjasi minut ylös moottoritieltä nousevalle rampille. En nähnyt mitään kylttiä rampin kohdalla, eikä mieleen tullut oliko siinä ennen ramppia ollutkaan. Kuitenkin nousin ylös ramppia, joka oli yllättävän pitkä. Se mutkitteli koivupuiden varjossa edestakaisin ja päätyi soratielle. Nyt olin aivan ulalla mutta jatkoin matkaa soraisella kulkutielläni. Ajoreitti vei kohti tiheää havumetsää ja pian saavuin synkkien kuusien ympäröimään risteykseen, jossa viisi soratietä yhtyi säännöllisesti. Eräällä tiellä näkyi olevan raskaanpuoleisia ajouria, joten päätin seurata niitä luullen yhä vielä olevani jonkinmoisella, tavallista hämärämmänpuoleisen oudommalla kiertoreitillä. Ajettuani tätä tietä kilometrin vastaan nousi harmaista pilareista rakennettu portti. Poskeni sanoivat puuh, ja suunnittelin jo peruuttamista takaisin ynnä uutta yritystä. Salamannopeasti sihahtaen vetäytyvä portti, ja etenkin tiukalla äänenpainolla annettu käsky sai minut kuitenkin ajamaan sisälle tunneliin. 

Soratiestä ei ollut tietoakaan uudella reitilläni, joka muodostui kirkkaiden valojen valaisemasta, leveästä asfalttitiestä. Ihmeteltyäni hetkisen tunnelin metallisia seiniä päädyin pienelle parkkipaikalle, johon oli pysäköity kolme pientä sinistä autoa. Nousin autosta, kävelin mutkan taakse ja hämmästyin katsoessani alas kaiteen takaa. En nimittäin nähnytkään valkotakkisia miehiä juoksentelemassa pitkin hehtaarien suuruista varastohallia. 

Varastossa ei ollut futuristisia kulkuneuvoja tai mitään silmänkääntövempeleitä, vaan ainoastaan muutamia toimistopöytiä tietokoneineen. Erään pöydän ääreltä minut viittoili alas nelikymppinen, tavallisen suomalaisen näköinen mies. Lopulta portaat löydettyäni istui alas tarjottuun tuoliin ja aloitin tähän mennessä kivuttomimmin suorittamani työhaastattelun. 

- Joo päivää, olen Suurkatse ja tässä työkumppanini Auri. Saimme käskyn Aktivoida teidät. Suunnittelija oli sitä mieltä, että Tarkkailijoita on  liian vähän, ja teidät on katsottu sopivaksi siihen puuhaan varsinkin, kun viime yönä saitte tietää jo asiasta hieman.
- Viime yö? Mikä ihmeen...

Suurkatse lauloi samassa muutaman säkeistön nelipolvitrokeeta Kalevalan tyyliin, ja muistiini palasin viime yön tapahtumat. Taisin tuohtua hieman pääni sorkkimisesta ja yritin kysyä jotain, mutta he ehtivät haastatella ensin.

- Muistatteko esi-isienne nimiä yhdeksänteen polveen saakka?
- Oletteko koskaan panneet merkille, kuinka Ylen tv-uutisten alkutunnuksessa kartat nivoutuvat yhteen, muodostaen kuution toiselle sivulle ihmisille salaisen kartan?
- Onko suvussanne ollut sään ennustajia, veren seisauttajia tai vainajien ylös nostattajia?
- Oletteko panneet merkille sähköisissä medioissa esiintyvät kielioppivirheet? 
- Tiedättekö aivan varmasti, missä isänne oli varusmiespalveluksessa?
- Oletteko joskus osallistuneet nälkäapukeräykseen soittamalla maksulliseen puhelinnumeroon, jonka taustalla kuuluu etäinen sumutorvi?
- Teidän isoisänne isoisällä olisi nyt 2 lasta, 4 lastenlasta, 8 lastenlastenlasta mutta vain 15 lastenlastenlastenlasta. Tiesittekö tämän?
- Oletteko koskaan kuunnelleet radiosta kanavaa 108.2 tietoisesti?

Vietin varmaan tunnin vastaillen miesten outoihin kysymyksiin. Kumma kyllä, osasin antaa vastauksen kysymyksiin hyvin helposti. 

- Tiesittekö, että dollarin kääntöpuolella olevan pyramidin vieressä lukee "Annuit Coeptis, Novus Ordo Seclorum" eli "Kauan eläköön uusi maailmanjärjestys?"
- Olen sen hyvin kauan tiennyt.
- Kenen jälkeläisiä Orkneyn Jaarlit ovat sukutarinan mukaan?
- Suomen kuninkaan. 
- Joo... kiitoksia. Suunnittelija odottaa huoneessaan, olkaa hyvä.

Seurasin haastattelijan kädenheilautusta toimiston ovelle, jossa luki vain "Illuminati Project 153-12242: Sentinel Kaukomieli". Koputin, ja sain luvan tulla sisään. Huoneessa minut ohjasi kädenpuristuksen jälkeen istumaan noin viisi-kuusikymmenvuotias mies, joka siemaili hieman vettä ja aloitti:

- Kuten teille kerrottiin ja olette jo luonnollisesti ymmärtäneet, on teille tarjottu täältä työpaikkaa. Työ koostuisi lähinnä säännöllisestä raportoinnista. 
- Mitä raportoisin ja missä?
- Noh, lähinnä siirtyisitte ohjeitten mukaan eri paikkakunnilla ja kävisitte Toteamassa tiettyjä tapahtumia. 
- Siis ennenkuin vastaan näihin työtarjouksiin, saanko kysyä, miksi ihmeessä minut tuotiin tänne niin ihmeellisesti ja miksi yhtäkkiä haluatte antaa työn juuri minulle?
- Teidät on juuri varmistettu sopivaksi. Lisäksi haluamme pitää toimintamme mahdollisimman vähän Instrumenteilta piilossa.
- Myös tämän termistön selventäminen helpottaisi hiukan-
- Hyvä on, kerron. Se, mitä teidän tarvitsee tietää, on se, että minä olen Kalevan Poikien Käskyttäjä, eräänlainen projektipäällikkö. Alaisinani on Toteuttajia ja Tarkkailijoita. Jos joskus käytän englantia, he toimivat nimikkeillä "Activator" ja "Sentinel".
- Teidän ovessanne...
- Jokaisessa informaatiossa on osa totuutta, osa valhetta ja osa osatotuutta. Niin, on olemassa myös Instrumentteja, ne voivat olla ihmisiä tai esineitä. Emme juurikaan tee eroa-
- Kuulostaa hieman pahalta-
- Palkkanne on alussa noin kolmekymmentätuhatta markkaa kuussa, verottomana.

En keskeyttänyt enää, katsoin vaan edessä istuvaa miestä vähän aikaa, mietin minulle tähän asti tapahtuneita outoja sattumuksia, juuri saatuja mystisiä potkuja työpaikaltani ja sanoin-

- Aloitanko huomenna?
 
 

   
 
Onko sinulla jotakin lisätietoa annettavana?
Kirjoita se suoraan mr. Valmentolle.
Huom! Tätä kanavaa ne eivät ole
koskaan pystyneet salakuuntelemaan...
   

edellinen  etusivu  artikkelit  KK-files  seuraava