edellinen  etusivu  arvostelut  KK-files  seuraava

Kadonnut maailma

Katariina Virtasen näkemänä


Kerrankin jatko-osa oli parempi kuin ensimmäinen osa! Ensimmäisen osan ideahan oli pääpiirteittäin se, että ihmiset menivät saareen, ihmiset jäivät saarelle eivätkä päässeet pois, puolet porukasta kuoli, ihmiset häipyivät saarelta (okei, kyllä siinä muutakin oli). No, Kadonnut maailma kirjana on vähän samaa sarjaa, mutta siinä ei ole yhtä paljon teurastusta ja syöminkejä kuin edellisessä osassa (Jurassic Park). 

Mutta Kadonnut maailma-elokuvassa ei ole noudatettu kirjan juonta paljoakaan. Alku on sama kuin kirjassa, mutta siihen se sitten melkein loppuukin. Rupeaa ihan mietityttämään, onko Spielberg edes lukenut koko kirjaa. 

Mutta elokuva on kyllä silti upea suoritus kokonaisuudessaan. Yhtä hyvät, ellei paremmatkin erikoisefektit kuin Jurassic Parkissa ja hyvät näyttelijät.elokuvassa oli joitain sellaisia kohtia, joissa oikein todella sai jännittää henkilöiden puolesta(on se kyllä omituinen juttu, kun kaikki porukat ravaavat tyrannosaurusten ja raptorien keskellä). 
 
Siis lyhyt mielipiteeni on: erittäin hyvä elokuva. Ja ajattele, vaikka olisit lukenut Kadonneen maailman kirjana, saat silti jännittää, mitä seuraavaksi tapahtuu. 
 

 

* * *
Jokaista kirjoittajaa kiinostaa aina tuotoksensa
vastaanotto. Uhraa hetki ajastasi ja lähetä
palautetta Katariinalle seuraavalla tekstilaatikolla.
   

edellinen  etusivu  arvostelut  KK-files  seuraava