[etusivuKK-filesartikkelit  | novellitraapaleet  ]

KalaksiKukon käyttöohjeita


Verkkolehden tekeminen ei ole niin yksinkertaista kuin äkkinäinen arvelisi. KalaksiKukon tähänastisen uran aikana olemme törmänneet muutamiin varsin yllättäviinkin ongelmiin. Tällä palstalla pyrimme antamaan neuvoja niistä yleisimpien välttämiseen. Vaikka jotkut vinkeistä saattavatkin vaikuttaa hieman hassuilta, niiden tarve on havaittu ihan käytännössä.  
 

***

Palautelaatikot 

Eräs kaikkein mukavimmista ominaisuuksista verkkojulkaisussa on mahdollisuus saada suoraa palautetta lukijoilta. Palautelaatikkosysteemimme ei kuitenkaan osaa itse täyttää itseään. Eli kannattaa ensiksi kirjoittaa jotakin siihen laatikkoon ennen "lähetä" - painikkeen painamista. 

Palautesyseemimme ei osaa myöskään automaattisesti lisätä lähettäjän tietoja viesteihin. Mikään ei potuta kirjoittajaa niin perusteellisesti kuin hyvä ja asiallinen palaute jossa pyydetään yhteydenottoa, ja josta puuttuu kaikkinaiset osoitetiedot. Rakkaat ystävät, jos haluatte kirjoittajan vastaavan, laittakaa sähköpostiosoitteenne viestin loppuun! 

***

Uutispalstat  

Ajankohtaisosastojemme ylläpidossa ovat päiväntasaiset tiedot enemmän kuin kullan arvoisia. Jos sinulla sattuisi olemaan mielessäsi joku hyvä vinkki, laita se rohkeasti tulemaan tännepäin. Palstojen lopusta löytyvät vihjelaatikot toimivat samalla tavoin kuin palautevirityksemmekin. Eikä tarvitse ujostella turhia, vähäpätöiseltäkin tuntuva asia saattaa oikeaan asiayhteyteen liitettynä olla hyvinkin merkittävä. 
 

***

Siinäpä sydämellämme olevat asiat tällä kertaa. Jos sinulle tulee mieleen kysyttävää KalaksiKukosta, meihin saa helpoimmin yhteyttä palautesivumme kautta. 

Hauskoja hetkiä lehtemme parissa! 

Toivottaa, 

Toimituksen väki. 

* * *

[etusivuKK-filesartikkelit  | novellitraapaleet  ]